Kylie Jenner Zwanger

Kylie Jenner is zwanger en de vader is niemand anders dan rapper Travis Scott. Dat melden bronnen aan Page Six.


Kimkardashian Kardashianpics Celebrity Kimkardashianimages Celebrities C Kim Kardashian Embarazo En Looks Embarazadas

Kylie Jenner liet vorige week weten dat ze in verwachting is van haar tweede kindje.

Kylie jenner zwanger. Op 13 september vindt het grote mode-evenement weer plaats en dat lijkt de grootse avond van Kylie en Travis te worden. En mensen die me maar voor gek verklaarden dat ik dacht dat Kylie weer zwanger was omdat haar nagelkleuren daarop wezen. En dan kon je me raar aankijken als ik zei dat ik zéker wist dat Kylie Jenner weer zwanger was en dat de aanwijzingen in haar nepnagels te.

Kylie Jenner is inderdaad zwanger van haar tweede kind. De vader is de 25-jarige rapper Travis Scott. Kylie Jenner zwanger.

In de clip is te zien hoe de 24-jarige Kylie. I tooooold you so. Jordyn Woods 22 het voormalige beste vriendinnetje van Kylie Jenner 22 maakt een wel heel misplaatste grap in haar nieuwe YouTube-video.

De brunette kwam in opspraak toen ze een gezellige avond beleefde met Tristan Thompson 28 de toenmalige vriend van Kylies oudere zus Khloé Kardashian 35. In 2018 kreeg Kylie haar eerste kindje met Travis dochtertje Stormi Webster 3. Dat zeggen verschillende bronnen aan het magazine People.

De aanstichter van deze geruchten. I told you so. Het is dus gewoon waar.

Van een relatie is geen sprake maar van een geplande zwangerschap wel. De realityster werd eerder al moeder van dochter. Zo spotten ze eerst een blauwe manicure op haar b-day en daarna een roze.

Kylie Jenner maakt tweede zwangerschap bekend in ontroerende video op Instagram. Bronnen vertelden al eerder dat Kylie zwanger zou zijn en dat ze het nieuws naar buiten zou brengen tijdens het. Nu bevestigt ze inderdaad dat ze haar tweede kindje verwacht.

De cosmetica-ondernemer plaatste dinsdag een video op Instagram waarin ze dat bevestigt. Kylie Jenner is inderdaad zwanger van haar tweede kind. In 2018 kreeg Kylie haar eerste kindje met Travis dochtertje Stormi Webster 3.

Maar zelf laat ze zich hier nog niet over uit. Drie jaar na haar geboorte bevestigen Kylie Jenner en Travis Scott dat ze een tweede kind krijgen. Ondertussen hebben verschillende fans theorieën verzameld waar uit zou moeten blijken dat Kylie zwanger zou zijn.

Kylie Jenner is zwanger en probeert het nieuws geheim te houden door oude fotos op Instagram te delen. Kylie Jenner is zwanger van tweede kindje. Hoewel het volgens Page Six nog te vroeg is om iets over de zwangerschap te zeggen Kylie zou het geslacht nog niet eens weten mag het nieuws dan de wereld in.

Kylie Jenners vermeende zwangerschap. Alleen zat ik op één puntje fout. TikTokkers speculeren er wekenlang op los.

Jenner en Scott begonnen eerder dit jaar met daten nadat Jenner. In de clip is te zien hoe de 24-jarige samen met vriend Travis Scott en dochter Stormi 3 naar een dokter gaat voor een echo en hoe ze die even later aan haar moeder Kris Jenner laat zien. Stormi Webster wordt een grote zus.

De realityster maakte het nieuws dinsdag zelf bekend via een video op Instagram. Kylie Jenner zou zwanger zijn van haar tweede kindje. Zij liet aan TMZ weten dat een van haar kinderen zwanger is maar ze wilde niet zeggen wie.

Precies negen maanden na het schandaal kopt ze een filmpje met de tekst in. Ja dit zag ik al wéken aankomen. Kylie Jenner is zwanger van haar tweede kindje aldus TMZ Page Six en People.

Realityster Kylie Jenner is zwanger meldt People. Enne ook Caitlyn Jenner leek op de pregnancy te hinten. Kylie Jenner zou in verwachting zijn van haar tweede kindje.

De vermoedens werden aangewakkerd toen de Amerikaanse haar verjaardag vierde maar zelf niet op beeld verscheen. Dit doet ze in een emotionele Instagram-video. Als een echte Kardashian-Jenner.

Dit hebben meerdere bronnen aangegeven. Oplettende fans denken dat Kylie Jenner zwanger is vanwege haar nagels. De geruchten over Kylies zwangerschap gaan al een tijdje rond.

Caitlyn Jenner Kylies vader liet donderdag al weten dat ze weer een kleinkind zou krijgen maar wilde nog niet zeggen wíe er dan in verwachting was. Drie jaar na dochtertje Stormi is Kylie Jenner 24 opnieuw zwanger van rapper Travis Scott 29. Kylie Jenner zwanger.

Er is vanuit Kylie en Travis zelf nog niks bevestigd maar verschillende bronnen die dicht bij de familie staan hebben het nieuws wél bevestigd. Een intense band Travis Scott met wie Kylie. Fans weten het zeker.

Op Twitter weten fans het inmiddels zeker Kylie Jenner heeft gepland om haar zwangerschap. Kylie Jenner zwanger en Travis Scott gaat vreemd Jaaa ik kan het eindelijk zeggen. Ik dacht dat ze dit with a bang ging aankondigen op het MET Gala.

Verjaardag Op woensdag vierde Kylie Jenner haar vierentwintigste verjaardag. Alle geruchten op een rij.


Omgg I Cant Handle It Kardashian Jenner Mermaid Wedding Dress Wedding Dresses


Pin On Best Diets For Women Over 50


Pin Op Pregnant


Kylie Jenner Kylie Jenner Pregnant Kylie Jenner Outfits Kylie Jenner Style


Kylie Jenner Honors Stormi Webster On International Women S Day Kylie Jenner Outfits Kylie Kylie Kristen Jenner


17 Celebrity Instagrams You Need To See This Week


Pin On Celebrity Makeup


Kylie Jenner Khloe Kardashian Pregnant Moeders Fotografie Kindje


Pin By Jmp65 On The Kardashians Kim Kardashian Kylie Jenner Kim And Kylie Kardashian Kylie Jenner


La Imagen Puede Contener 2 Personas Personas De Pie Kylie Jenner Outfits Kylie Jenner Sunglasses Jenner Outfits


Kim Kardashian S Bump Has Popped The Star Turns Heads In Paris With Her Latest Maternity Ensemble Zwangerschapskleding Stijlvolle Zwangerschapskleding Kleding


Pinterest Kylizzz Fotografie


Kim Kardashian Photos Photos Pregnant Kim Kardashian Takes Mason Shopping


Pin Op Milanastano


Zo Brachten De Sterren De Kerstvakantie Door Kylie Jenner Outfits De Jurk Kerstkleding


Pin Op Fotos Casa Embarazo


Pin On Stories


Pin On Kardashian


Sohranyonnye Fotografii 211 Fotografij Celebrity Style Inspiration Fashion Fashion Outfits

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel